DÜZCE / MERKEZ - Düzce İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Tem

Okulumuza bu sene yeni kayıt yaptıracak öğrenciler için tanıtım broşürünü güncelledik. Tüm öğrencileri broşürümüzü incelemeye davet ediyoruz.   Lise 1. sınıfa toplam 102 öğrenci alınacaktır. Okulların açılması ile birlikte yerleşen 102 öğrenciye yönelik olarak 2 haftalık alan tanıtımları sonunda 68 öğrenci Sağlık Hizmetleri alanına, 34 öğrenci ile Tarım alanına yerleştirilecektir. Yerleştirme işleminde tercihlerle birlikte diploma puanı esas alınacaktır.

KAYITLARDA İSTENENLER: Okulumuzun Lise  1.  sınıfına yerleşen öğrencilerimizi bu hafta içerisinde okulumuza ( veli ile birlikte)  kayıt yaptırmaya bekliyoruz.

Kayıt için gerekli evraklar:

1) 1 adet bilgi formu ( okuldan verilecektir.)

2) 1 paket  A4 fotokopi kağıdı

Adres:  Beyciler Mh. 1609.sk. Proje İmam hatıp ile ortak binadayız.

Tem

Okulumuz güncel haber, duyuru ve etkinliklerimizi aşağıdaki sosyal medya hesaplarımızdan günlük olarak takip edebilirsiniz.

instegram adresimiz: duzceibnisinamtal

facebook adresimiz: Duzceibnisina

iletişim tel: 0505 626 99 40

Açık adresimiz: Beyciler mh. 1609. sk. no:3 MERKEZ/DÜZCE

Mrt

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), mesleki eğitimi güçlendirmek için birçok farklı programı uygulamaya koymanın ve öğrenci sayısını artırmanın yanı sıra mesleki eğitim merkezlerinde kayıtlı öğrencinin yoğun beceri eğitimi alabilmesine de olanak sağlıyor.

Mesleki ve teknik Anadolu liselerindeki öğrencilerin kariyer planlamalarına destek olmak amacıyla "Akademik Paket" modeli uygulamasını hayata geçiren Bakanlık, Anadolu meslek programı öğrencilerinin 12. sınıfa geldiğinde işletmelerdeki beceri eğitimine devam edebilmesi ya da kendilerine uygun akademik alanı seçerek yoğun akademik eğitim alabilmesi imkanı sunacak.

Mesleki ve teknik Anadolu liselerine sınavla yerleşen Anadolu teknik programı öğrencilerimizin tamamı 12. sınıfta bu akademik paketten faydalanacak. Bu öğrencilerimizden eğitim aldığı meslek alanında yükseköğrenimine devam etmek isteyenler, haftanın 5 günü akademik dersler görecek.

Anadolu meslek programı öğrencilerine ya işletmelerdeki beceri eğitimine devam edebilmeleri ya da kendileri için hazırlanmış 4 akademik eğitim modelinden birini seçerek haftada 5 gün akademik eğitim alabilme imkanı sunulacak. Öğrencilerin bu eğitim modelinden yararlanabilmeleri için 9, 10 ve 11. sınıftaki akademik ders ortalamasının 70 puan üzerinde olması ve 11. veya 12. sınıfın sonunda 40 gün stajlarını tamamlaması gerekiyor. Okula geldikleri 5 gün boyunca haftada 31 saat akademik eğitim alacaklar. Stajlarını ise 11. ya da 12. sınıfın yaz döneminde yapabilecekler. Bunun yanı sıra öğrencilerimize ücretsiz dağıtılan ders kitapları akademik paket içeriğine uygun hazırlanacak.

Öğrencilerin akademik programla ilgili detaylı bilgiye "http://meslek.eba.gov.tr" adresinden ulaşabilir.

AÇIKLAMA VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ.

Ağu

İlimizde tarımda teknolojik yeniliklere dayalı uygulamaları öğrencilerle buluşturularak küresel bir vizyona sahip nitelikli gençler yetiştirmeyi hedefliyoruz.

Mezun öğrencilerimiz ''Teknisyen'' ünvanı almakta ve kendilerine'' İş Yeri Açma Belgesi'' verilmektedir.

Üniversite öğrenimine devam edecek Öğrencilerimiz, 2 yıllık yüksek okullara ek puanla, 4 yıllık fakültelere ise sınav puanıyla yerleşeceklerdir.

2021-2022 YILI 1.DÖNEM 2 inci ORTAK SINAV PROGRAMI

2021-2022 YILI 1.DÖNEM ORTAK SINAV PROGRAMI

DAL YERLEŞTİRME SONUÇLARI, 11.SINIF 2021 2022

DAL YERLEŞTİRME SONUÇLARI, 10.SINIF 2021 2022